Ochrana osobných údajov v samospráve podľa GDPR

Časti videa:

      Ochrana osobných údajov v samospráve podľa GDPR (ukážka) [1 min.]  Platený prístup

      Ochrana osobných údajov v samospráve podľa GDPR – úvod [11 min.]  Platený prístup

      Zoznam osobných údajov, osobitná kategória osobných údajov [11 min.]  Platený prístup

      Prevádzkovateľ, spoloční prevádzkovatelia [2 min.]  Platený prístup

      Tretia strana, sprostredkovateľ, sprostredkovateľská zmluva, príjemca [5 min.]  Platený prístup

      Vymedzenie nových pojmov podľa nariadenia, cezhraničný tok [2 min.]  Platený prístup

      Informačný systém, informovanie dotknutých osôb, ukážka ošetrenia informačnej povinnosti [16 min.]  Platený prístup

      Získavanie OÚ, práva dotknutej osoby, dokumentácia [3 min.]  Platený prístup

      Záver [1 min.]  Platený prístup

Ochrana osobných údajov v samospráve podľa GDPR

Publikované: 30.10.2018

Lektor: JUDr. Marcela Macová, PhD.

Stav: Aktuálne

Právny stav od: 25.5.2018

Minutáž: 63 min.

Cena s DPH: 24 €

   Kúpit toto videoškolenie          alebo             Kúpit ročný prístup 

Ako sa mení spracúvanie osobných údajov v samospráve z pohľadu GDPR a nového zákona o ochrane osobných údajov? Vzhľadom na to, že nová legislatíva prináša nespočetný rad nových povinností, pripravili sme pre vás videoškolenie, v ktorom vám stručne, ale jasne popíšeme nové požiadavky a zároveň vás pripravíme na zvládnutie nových pravidiel v praxi.

 

Obsah:                                                                                                                                                                                                            

- kedy je potrebné vypracovať dokumentáciu podľa nariadenia GDPR a kedy podľa zákona č. 18/2018 Z. z.

- vysvetlenie subjektov v terminológii ochrany osobných údajov, t. j. kedy je samospráva považovaná za príjemcu a kto je sprostredkovateľ a tretia strana

- splnenie si informačnej povinnosti napr. pri voľbách a iných účeloch

- aké právne základy môže samospráva používať

- kedy je povinnosť poskytnúť informácie o spracúvaní osobných údajov

- ako majú vyzerať záznamy o spracovateľských činnostiach

- kedy je potrebné poveriť fyzické osoby

- informácia, ako správne určiť zodpovednú osobu a povinnosť ju mať v prípade samosprávy

- ako má vyzerať bezpečnostná dokumentácia podľa GDPR a mnoho ďalších praktických informácií

Pačilo sa Vám video? Dajte o tom vedieť svojim priateľom:

Funkcie

Partner