Ochrana osobných údajov

Vo videoškolení lektorka JUDr. Marcela Macová, PhD. rozoberá zmeny v ochrane osobných údajov pre spoločnosť Konica Minolta Slovakia spol. s.r.o.

Termíny a miesta

Dátum:Miesto konania:Organizačné pokyny:Cena s DPH:Prihlásiť sa:
6.8.2018Banská Bystrica €Zrealizované
6.8.2018Bratislava €Zrealizované
6.8.2018Košice €Zrealizované
6.8.2018Nitra €Zrealizované
6.8.2018Nízke Tatry €Zrealizované
6.8.2018Poprad €Zrealizované
6.8.2018Prešov €Zrealizované
6.8.2018Sliač €Zrealizované
6.8.2018Tatranská Lomnica €Zrealizované
6.8.2018Trenčianske Teplice €Zrealizované
6.8.2018Trenčín €Zrealizované
6.8.2018Trnava €Zrealizované
6.8.2018Vysoké Tatry €Zrealizované
6.8.2018Žilina €Zrealizované

Profil lektora

Macova_120x180.jpg
JUDr. Marcela Macová, PhD.

Absolvovala Právnickú fakultu Masarykovej univerzity v Brne, obhájila rigoróznu prácu na tému Ochrana osobných údajov na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach a v roku 2016 ukončila doktorandské štúdium na  Univerzite Komenského na tému Ochrana osobných údajov. Zúčastňuje sa pravidelne na konferenciách a prednáša na tému ochrana osobných údajov, je autorkou komentárov k zákonom o ochrane osobných údajov a mnohých článkov na tému ochrana osobných údajov. Od roku 2005 do februára 2013 pôsobila na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky. Momentálne okrem toho, že má vlastnú spoločnosť DAPRO Consulting s. r. o., kde sa venuje profesionálne zodpovednej osobe, školeniam, poradenstvu, auditu, vypracovaniu dokumentácie podľa zákona o ochrane osobných údajov, vyučuje aj na Právnickej fakulte Univerzity Komenského predmet Ochrana osobných údajov. 


Profivzdelávanie klub - bonusové materiály

 Materiály sú dostupné po prihlásení
Prednáška Ochrana osbných údajov / 276 kB

Najbližšie školenia lektora


Najnovšie videoškolenia lektora

Ochrana osobných údajov v ubytovacích zariadeniach podľa GDPR
Poverenie na spracúvanie osobných údajov oprávnenej osoby – aktualizácia od 25. 5. 2018
Ochrana osobných údajov v samospráve podľa GDPR

Funkcie

Partner